Woonaccessoires

  Still Collection

  Bij Sterk in hebben we een mooie collectie woonaccessoires waaronder Still kruiken, kaarshouders en kruiklampen. De stijlvolle aardewerk woonaccessoires van de Still Collection hebben natuurlijke en zachte kleuren. De accessoires passen in ieder interieur zoals een sober en strak interieur maar ook in een stoer interieur of een landelijk interieur komen de woonaccessoires van Still perfect tot hun recht. Door te variëren met verschillende texturen en kleurschakeringen kun je met de Still accessoires een interieur perfect afmaken.

  PTMD collection

  PTMD is het trendsettende merk van nu. Een merk volop in beweging met een eigen designstudio, waar alle producten in eigen beheer worden ontwikkeld. Elk item uit het omvangrijke  en zich constant vernieuwende assortiment, straalt daardoor de kenmerkende ‘Design Philospphy’ uit:

  Stoer, sterk, sober en sfeervol!

  PTMD Collection is weliswaar trendsettend, maar bewaakt en behoudt een eigen gezicht. Lifestyle in optima forma dus. Sterk in wonen levert deels van deze collectie, zoals: lampen, wandpanelen, potten etc.
  Interesse gewekt? Laat je dan inspireren in een van onze winkels in Delden en Enschede voor een complete collectie sfeermakers van PTMD Collection.