Skip to main content

Insectenwering

Plisse Hor

Specialist in raamhor, Plisse hordeuren en rolhor 

Sterk in wonen is dé expert op het gebied van horren en hordeuren. Met onze horren houdt u geheid alle insecten en beesten buiten. Naast het praktische nut van insecten buitenhouden, voorkomen horren ook dat er viezigheid naar binnen waait. Een hor op maat helpt dus ook bij het schoonhouden van uw huis!

De voordelen van onze horren

  • Hoge kwaliteit van de horren
  • Het frame is gemaakt van een stevig aluminium, waardoor de hor bijna onverwoestbaar is.
  • Op maat gemaakt
  • Schoonhouden van uw huis

We werken met professionele systemen, die je geheel kunt afstemmen aan de eigen wensen. Bij Sterk in wonen is keuze uit een groot assortiment aan kleuren. Op deze manier sluit de hor perfect aan op de woning. We hebben zowel hordeuren als inzet horren voor ramen.

Eenvoudige montage van de horren

Door het handige klemsysteem, zijn de horren heel eenvoudig zelf te monteren. Aan de boven- en onderzijde zit een veer.
Bij plaatsing van de hor klemmen de veren zich in de opening, waardoor de hor stevig vast zit. Het klemsysteem is niet permanent,
dus de hor is ook heel gemakkelijk weer te verwijderen. Dit is heel praktisch, omdat de horren alleen in de zomermaanden nodig zijn.


Inzetraamhor Tiss


De inzetraamhor Tiss is geschikt voor vrijwel alle kunststof en houten draai-kantelramen en wordt zonder boren of schroeven in het kozijn geplaatst. De flensdikte is minimaal waardoor de druk op het beslag, bij sluiten van het raam, niet of nauwelijks toeneemt.

Geschikt voor zowel kunststof, aluminium als voor houten draai-kantelramen. Alleen geschikt voor “in de dag” plaatsing.De inzetraamhor Tiss is voorzien van een veersysteem. De clip van RVS wordt aan de boven- en onderkant van de inzetraamhor met een popnagel bevestigd. Optioneel kan de clip aan de zijkant gepopnageld worden.

Plissé hordeur Vangg 2.0

De plissé hordeur Vangg 2.0 is een hordeur met vaste maten van 96, 110, 130, 160, 180 of 200 cm. breed. De hordeur is eenvoudig te bedienen en blijft op iedere gewenste plaats in zijn stand staan. Door de speciaal 

ontwikkelde ketting, die als geleider dient, kan een zeer lage ondergeleider van 3 mm. toegepast worden. De plissé hordeur kan aan de binnen- of buitenzijde in het kozijn worden gemonteerd.

Indien plaatsing in het kozijn niet mogelijk is, kan de deur middels een speciale montageset op de dag bevestigd worden.

Deuren vanaf 180/200 cm. breed worden voorzien van een tussenstijl. Deze tussenstijl bestaat uit 2 ronde aluminium buisjes van 6 mm. in de kleur zwart en bevindt zich in de plooi van het gaas.

Novus plissé hordeur 

Extra veel voordelen

De Novus is een op maat gemaakte plisséhordeur. Deze hordeur heeft geplisseerd horrengaas waardoor je het gemakkelijk opzij kunt schuiven als je het opent. Door het geplisseerde gaas is deze hor ook extra sterk. De Novus heeft al deze voordelen ook, en nog een paar extra.

Stilletjes openen en sluiten

Deze nieuwe plisséhordeur is zo gemaakt dat het een van de meest licht bedienbare horren is. Hierdoor gaat het openen en dichtdoen van de hordeur zonder harde geluiden. Dit is ook dankzij de ondergeleider waar de hordeur overheen loopt, die is slechts 5 mm hoog.

Mooi en weerbestendig

Ook het design is goed doordacht. De greeplijst is geïntegreerd in de hor. Er zijn dus geen onhandige grepen die uitsteken. De onderdelen die van kunststof gemaakt zijn, zijn er in wit, zwart en gebroken wit. Dit is niet alleen mooi, de combinatie van deze materialen maakt de Novus ook weerbestendig!

Langer mooi dankzij gesloten cassette

Echt nieuw aan deze plisséhordeur is de gesloten cassette waar het gaas in verdwijnt als de hor geopend wordt. Dit staat mooi en strak afgewerkt maar het heeft ook een praktisch voordeel: weer en wind heeft geen vat op het horrengaas als het opzij geschoven is en er komt veel minder vuil op het gaas. De hor blijft daardoor veel langer mooi!

Tot 2 meter of zelfs 4 meter breed

De Novus plisséhordeur is heel geschikt voor grote en hele grote deuropeningen. Het kan uit één stuk gemaakt worden voor deuren tot 2 meter breed. En is de deuropening breder? Dan kunnen we twee Novus hordeuren koppelen waardoor we de hor kunnen maken tot een maximale breedte van 4 meter!

Ook bij een dubbele deur of schuifdeur
Heb je een dubbele deur of een schuifdeur? Dan kan het juist heel mooi zijn als je een dubbele hordeur neemt die in het midden sluit. Ook dat is geen probleem. We zorgen dan dat de boven- en onderlijst uit één stuk gemaakt worden en laten de twee hordeuren naar het midden toe sluiten. Qua bevestiging is dat ook geen punt; we kunnen de Novus® plisséhordeur op de muur (op de dag) en in het deurkozijn (in de dag) monteren.

DE SERVICE VAN STERK IN

  • Gratis inmeten
  • Thuisadvies op maat
  • Mogelijkheid tot volledig ontzorgen

Neem contact met het Sterk in team op via e-mail: info@sterkinwonen.nl of telefoon 074-3030270