Marmoleum vloeren

De marmoleum vloer


Marmoleum vloeren van forbo zijn verkrijgbaar bij sterk in wonen. Deze veelzijdige vloer zijn verkrijgbaar in vele kleuren en dessins. Maar wat marmoleum nou echt bijzonder maakt is het milieuvriendelijke karakter van deze vloer. Geheel CO2 neutraal en draagt daarmee niet bij aan de klimaatverandering. Het is zelfs de eerste CO2 neutrale vloer ter wereld. Dit zit ‘m vooral in de grondstoffen van marmoleum, dit product is voor 97% gemaakt van hernieuwbare natuurlijke grondstoffen, zoals lijnolie, hars, houtmeel en kalksteen. Van deze grondstoffen is 43% gerecycled en daarnaast volledig biologisch afbreekbaar. Ook worden de vloeren van Forbo gemaakt in fabrieken die draaien op 100% groene energie.

Een prachtige vloer voor ieder interieur die ook nog milieuvriendelijk is. Ieder jaar worden nieuwe kleuren ontworpen volgens de laatste trends en woonwensen. Er is dus altijd een vloer te vinden die bij jouw stijl past.

De vloer is makkelijk in onderhoud. Door de vloer af en toe te polijsten, wordt deze weer zo goed als nieuw.

Voordelen Forbo marmoleum vloer op een rij

  • Makkelijk in onderhoud
  • Geen contactgeluid
  • Geschikt voor vloerverwarmingMarmoleum vloeren

Marmoleum vloeren zijn verkrijgbaar in vele kleuren en stijlen. De verschillende stijlen en kleuren zijn ook te combineren bij een marmoleum vloer. 
In onze vloerenwinkels in Enschede en Delden kunt u verschillende voorbeelden in kleuren en stijlen bekijken.Door zijn specifieke eigenschappen is Marmoleum een ideale vloerkeuze voor bijna alle toepassingsgebieden, zoals de gezondheidszorg, schoolvloeren, horecavloeren, winkelvloeren etc.

Bij Sterk in informeren we u graag over de mogelijkheden. Ons team is gespecialiseerd in het egaliseren en het leggen van professionele marmoleum vloeren. 

DE SERVICE VAN STERK IN

  • Gratis inmeten
  • Thuisadvies op maat
  • Mogelijkheid tot volledig ontzorgen
Neem contact met het Sterk in team op via e-mail: info@sterkinwonen.nl of telefoon 074-3030270