Skip to main content

Marmoleum vloeren

De marmoleum vloer


Marmoleum vloeren van forbo zijn verkrijgbaar bij sterk in wonen. Deze veelzijdige en milieuvriendelijk vloer is verkrijgbaar in vele kleuren en dessins.

Milieuvriendelijk
De  vloeren zijn geheel CO2 neutraal. De vloeren zijn voor 97% gemaakt van natuurlijke grondstoffen, zoals lijnolie, hars, houtmeel en kalksteen. Van deze grondstoffen is 43% gerecycled. De grondstoffen zijn daarnaast volledig biologisch afbreekbaar. De vloeren van Forbo worden gemaakt in fabrieken die draaien op 100% groene energie. Kortom een prachtige vloer voor ieder interieur die ook nog eens heel duurzaam geproduceerd is.

Kleuren en trends
Ieder jaar worden nieuwe kleuren ontworpen volgens de laatste trends en woonwensen. Er is dus altijd een vloer te vinden die bij jouw stijl past.

Onderhoud
De vloer is makkelijk in onderhoud. Door de vloer af en toe te polijsten, wordt deze weer zo goed als nieuw.
Door de vernieuwde toplaag is de vloer daarnaast makkelijk schoon te maken.

Voordelen Forbo marmoleum vloer op een rij:

  • Makkelijk in onderhoud
  • Geen contactgeluid
  • Geschikt voor vloerverwarmingMarmoleum vloeren

Marmoleum vloeren zijn verkrijgbaar in vele kleuren en stijlen. De verschillende stijlen en kleuren zijn ook te combineren bij een marmoleum vloer. 
In onze vloerenwinkels in Enschede en Delden kunt u verschillende voorbeelden in kleuren en stijlen bekijken.Door zijn specifieke eigenschappen is Marmoleum een ideale vloerkeuze voor bijna alle toepassingsgebieden, zoals de gezondheidszorg, schoolvloeren, horecavloeren, winkelvloeren etc.

Bij Sterk in informeren we u graag over de mogelijkheden. Ons team is gespecialiseerd in het egaliseren en het leggen van professionele marmoleum vloeren. 

DE SERVICE VAN STERK IN

  • Gratis inmeten
  • Thuisadvies op maat
  • Mogelijkheid tot volledig ontzorgen

Neem contact met het Sterk in team op via e-mail: info@sterkinwonen.nl of telefoon 074-3030270