Skip to main content

Keramisch tegels

keramische tegels

 

Duurzame keramische vloeren voor een heel leven

Keramisch tegels is de mooiste vloer die u voor uw woning in huis kan halen. Niet alleen de voordelen die keramisch parket met zich meebrengt van bijvoorbeeld slijtvastheid door belasting. Maar met name de luxe en kwaliteit uitstraling die keramisch parket aan uw huis geeft, is van hoge kwaliteit.

Keramische tegels voor binnen en buiten

Je kunt keramisch tegels overal in huis leggen. De lage poreusheid van de tegels maakt het een ideaal materiaal voor vochtige ruimtes, zoals de badkamer, het toilet of de keuken. Maar ook in de woonkamer of slaapkamer is het een praktische en mooie vloer. Heb je er al eens over nagedacht om keramisch parket tegen de wand te plaatsen? Het geeft je interieur een stoere en sfeervolle uitstraling. De keramische vloeren zijn verkrijgbaar in beton- en houtuitstraling bijna niet te onderscheiden van echt hout en beton.

Vloerverwarming en energiebesparend

Keramisch tegels kan goed gecombineerd worden met vloerverwarming en is bovendien energiebesparend. De keramische vloertegels kunnen de warmte namelijk goed geleiden en goed vasthouden zodat het nog lange tijd aangenaam warm blijft nadat de thermostaat omlaag is gezet.

Voordelen

Keramisch parket wordt dubbelhard gebakken met een toplaag van porselein. Hierdoor zijn de tegels vorstbestendig, slijt- en krasvast. Het voordeel hiervan is dat de tegels geen onderhoud nodig hebben. De tegels zijn ook geschikt voor buiten. Je kunt de vloer van de woonkamer dus eenvoudig doortrekken naar buiten, het zogenaamde buitenparket. Daarnaast is het dus ook mogelijk om vloerverwarming onder de keramische vloer aan te laten leggen. De vloeren blijven goed en zijn na vele jaren nog steeds niet van nieuw te onderscheiden.

DE SERVICE VAN STERK IN

  • Gratis inmeten
  • Thuisadvies op maat
  • Mogelijkheid tot volledig ontzorgen

Neem contact met het Sterk in team op via e-mail: info@sterkinwonen.nl of telefoon 074-3030270