Skip to main content

Vloeren bij Sterk in Wonen

Sterk in wonen de vloeren Specialist

Bij de vloeren specialist Sterk in wonen zijn we gespecialiseerd in het leveren en leggen van verschillende soorten vloeren waaronder PVC, ParketLiquid design, Beton design, Vinyl, Marmoleum en Linoleum, Tapijt en Laminaat, Portugese tegels maar ook Keramische vloeren. 

Door het grote aanbod in materiaal is altijd een vloer uit te zoeken die helemaal past bij je eigen smaak. In onze winkels, waarin we ook verschillende soorten vloeren kunnen laten zien, kun je zien welke mogelijkheden er zijn. 
We leveren en leggen deze voor particulieren maar ook voor bedrijven en projecten. Iedere vloer kan volledig worden afgewerkt met bijpassende plinten. Daarnaast is veel keus in stijl en structuur.  

 

Pvc vloeren

Als vloerenspecialist beschikken wij over een uitgebreid assortiment. Binnen ons assortiment vind je onder andere PVC vloeren, linoleum vloeren, tapijt vloeren en beton vloeren. Echter leveren wij ook laminaat– en zelfs gietvloeren. Alle vloeren binnen ons assortiment zijn geschikt voor de particuliere markt en zakelijke markt. Ben je op zoek naar een nieuwe vloer, maar weet je niet exact wat het meest geschikt is? Plan dan, geheel vrijblijvend, een afspraak in en wij adviseren je graag over de mogelijkheden.

Wij kopen onze vloeren in bij bekende fabrikanten als Vivafloors, Gelasta, Therdex, Balterio of Ambiant. Door de goede samenwerking met deze fabrikanten kunnen wij tegen schappelijke prijzen inkopen. Voor de klant  betekent dit dat wij de vloeren tegen scherpe prijzen kunnen aanbieden. Wil je weten wat een nieuwe vloer gaat kosten? Wil je een nauwkeurige berekening, dan raden wij aan om geheel vrijblijvend een offerte aan te vragen. Binnen één dag ontvang je een offerte van ons!

Zelf leggen of laten leggen

Wij kunnen de vloer professioneel leggen maar uiteraard kun je dit, met de juiste instructie, ook zelf. Wij geven hierover graag advies en stellen waar mogelijk instructiefilmpjes beschikbaar.

Laten leggen van vloeren

Sterk in wonen levert, monteert en werkt PVC en Vinyl vloeren af in heel Overijssel. Veel vloeren worden geleverd in Enschede, Hengelo, Borne, Delden, Almelo, Oldenzaal, Vriezenveen, Rijssen, Zwolle en andere plaatsen in Overijssel. Neem snel contact op met Sterk in wonen en laat je vrijblijvend informeren.

sterk in wonen pvc visgraat

DE SERVICE VAN STERK IN

  • Gratis inmeten
  • Thuisadvies op maat
  • Mogelijkheid tot volledig ontzorgen

Neem contact met het Sterk in team op via e-mail: info@sterkinwonen.nl of telefoon 074-3030270