Skip to main content

Boxspring bedden

Bij Sterk in wonen helpen we je graag aan een goed boxspring bed. Een goede nachtrust is van groot belang en een bed moet daarnaast mooi staan in de slaapkamer. We nemen je graag mee naar de showroom van een erkende groothandel om een passend boxspring bed uit te zoeken. Deze bedden staan bewust niet bij ons in een eigen showroom zodat we de prijs laag kunnen houden en kunnen investeren in een goed advies en een tevreden klant.

Vele soorten en maten boxspring bedden

Een boxspring bed is leverbaar in vele kleuren, hoogtes en breedtes. Daarnaast kunnen deze bedden geleverd worden met elektrische uitvoering en voor ieder budget.
Ook matrassen, kussens en matrasstoppers kun je bij ons kopen. Wij adviseren uiteraard ook over het type matras naar aanleiding van eigen wensen.

Informatie over toppers


Toppers worden de laatste jaren steeds populairder. Ze worden dan ook steeds vaker onderdeel van een boxspringcombinatie. Maar ook in een ledikant, bovenop de standaard matrassen, zijn ze een trend in de slaapwereld.

Met een topmatras verhoog je de instaphoogte met zo’n vier tot acht centimeter, afhankelijk van het type dat je aanschaft. Naast het feit dat jouw slaapcomfort toeneemt, ziet het er voor het oog ook direct een stuk luxer uit.

Een topdekmatras, ook wel oplegmatras, topper of dekmatras genoemd, is een dun matras wat bovenop het reguliere matras geplaatst wordt.

Ze zijn leverbaar in verschillende soorten en maten. Je kunt kiezen voor een 1-persoons topper, een 2-persoons topper of een topper met een split aan het hoofd- en/of voeteneinde.

Snelle levertijd

Groot deel staan op voorraad in magazijn te enschede. Van uit daar kunnen we boxpring bedden snel leveren.