Skip to main content

Binnenzonwering

Binnen zonwering

Binnen zonwering is niet alleen stijlvol maar ook zonwerend. In de zomer kan de temperatuur niet alleen buiten, maar ook in huis erg oplopen. Een groot deel van deze warmte komt naar binnen via de ramen.

Als je de binnentemperatuur wilt verlagen, is het dus logisch om hier zonwerende raambekleding voor te gebruiken. Zonwerende raambekleding houdt de zonnestralen en hiermee ook een groot deel van de warmte tegen.

Doordat de zonnestralen worden tegengehouden, heb je ook geen last meer van reflecterende zonnestralen op je televisie- of computerscherm. Er zijn verschillende soorten zonwering waar je uit kunt kiezen.

Door de vele mogelijkheden is er altijd wel een stijl die goed past in jouw huis. Wij hebben enkele populaire soorten zonwerende raambekleding op een rij gezet:

Soorten zonwering

Er zijn verschillende soorten raambekleding die kunnen dienen als zonwering.

Enkele veel voorkomende soorten:

  • Jaloezieën
  • Rolgordijnen                                             
  • Plissé gordijnen
  • Lamellen
  • Vouwgordijnen
  • Shutters
  • Lamella

Wij kunnen zonwering voor u inmeten en onze ervaren monteurs kunnen de zonwering voor u plaatsen. Dit kan ook op kunstof kozijnen of op houten kozijnen.

De mogelijkheden voor zonwering zijn divers;

· Montage zonder boren en schroeven
· Lamella en plissé met stevig aluminium frame
· Zonwering geschikt voor draaikiepramen

Alle zonwering is altijd op maat gemaakt.

Sterk in Wonen raamdecoratie – stijlvol & praktisch

Onze producten worden samengesteld uit materialen van hoge kwaliteit en onze raambekleding heeft een makkelijke en veilige bediening. Daarnaast besteden we veel aandacht aan het design, want raambekleding moet wel passen bij de stijl en kleuren van het interieur. Naast het stijlaspect en zonwerende aspect, zoals boven beschreven, zijn er ook nog andere  praktische functies van raamdecoratie:

· Verbetering van de akoestiek
· Privacy functie
· Inbraakpreventie
· bescherming van meubels tegen verkleuring

Voordat je raamdecoratie aanschaft, is het goed om na te denken over de functie die jouw raambekleding moet hebben. Moet het bijvoorbeeld verduisterend zijn of liever lichtdoorlatend?

Onze plisségordijnen zijn er bijvoorbeeld zowel in lichtdoorlatende- als verduisterende stof verkrijgbaar en met de Day ’n Night lijn kun je dit combineren.

Misschien vind je het niet prettig om al teveel inkijk te hebben in je huis, dan zijn onze horizontale lamellen ideaal. Net als de Lamella jaloezieën. Met een rolgordijn heb je een heel praktische raambekleding. Sterk in Wonen heeft een uitgebreid assortiment raambekleding die voorziet in de wensen die jij hebt.

Onze leveranciers zijn Toppoint, Velux, Blend window fashion, Multisol, Dib zonwering, Keje, Dutch 

DE SERVICE VAN STERK IN

  • Gratis inmeten
  • Thuisadvies op maat
  • Mogelijkheid tot volledig ontzorgen

Neem contact met het Sterk in team op via e-mail: info@sterkinwonen.nl of telefoon 074-3030270