Skip to main content

Parketvloeren

Houten vloer

Wij leveren parketvloeren in jouw woning of bedrijf? Dan ben je bij Sterk in wonen aan het juiste adres. Door ons uitgebreide productaanbod kun je bij ons altijd een houten vloer kopen die aansluit bij jouw eigen wensen en smaak.

Van prachtige massief houten vloeren tot het traditionele parket. Een vloer van Sterk in wonen betekent kwaliteit en zekerheid.
Wij hebben beschikking over eigen parketteurs die vakmanschap hoog in het vaandel hebben staan.

Eigenschappen Parket vloeren

Parket is in diverse houtsoorten verkrijgbaar waardoor het bij ieder interieur past. Ieder houtsoort heeft een eigen aparte structuur.
Door een intensieve bewerking van het hout kunnen wij parketvloeren met verschillende uitstralingen realiseren. De wijze van afwerken zorgt ook voor verschillende stijlen.

Kies je voor lak dan kies je voor de meest onderhoudsvriendelijke vorm, kies je voor olie dan zal de warme uitstraling van de vloer het meest tot zijn recht komen en kies je voor was dan krijgt de vloer een klassieke uitstraling waarbij de houtnerf het meest zichtbaar blijft. Rebel floors

Voordelen Parket vloeren

  • In iedere stijl verkrijgbaar
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Natuurlijke look

Bij Sterk in informeren we je graag over de mogelijkheden. Ons team is gespecialiseerd in egaliseren en het leggen van professionele houten en parket vloeren.

Parket vloeren laten leggen

Sterk in wonen levert, monteert en werkt parket vloeren af in heel Overijssel. Veel vloeren worden geleverd in Enschede, Hengelo, Borne, Delden, Almelo, Oldenzaal, Vriezenveen, Rijssen, Zwolle en andere plaatsen in Overijssel. Neem snel contact op met Sterk in wonen en laat u vrijblijvend informeren.

DE SERVICE VAN STERK IN

  • Gratis inmeten
  • Thuisadvies op maat
  • Mogelijkheid tot volledig ontzorgen

Neem contact met het Sterk in team op via e-mail: info@sterkinwonen.nl of telefoon 074-3030270