Verf en Behang

Bij Hubo Glanerbrug en Sterk in wonen bieden we een groot assortiment aan verf en behang(op voorraad) in Enschede en Delden.  Daarnaast verkopen wij in onze winkels verfkwasten (van goede kwaliteit), verfbakken, verfkrabbers, sausrollen en sausbakken en kwasten.

Soorten verf en behang

Bij Sterk in wonen werken we met hoogglans verf en saus maar ook met matte verf en saus zoals kalkverf, krijtverf en kalksaus. Samen kijken we wat passend is qua stijl en onderhoud.Wij mengen ook verf met onze verfmengmachines in deze verfmerken.

Pure & Original, Painting the past, Farrow end ball, Mia colore en Carte colori In elk product zoals Kalkverf, Krijtverf, zijdeglansverf, hoogglansverf of muurverf.


We bieden strakke moderne behangsoorten maar ook klassieke varianten ontbreken zeker niet. In onze winkels kun je het aanbod bewonderen maar uiteraard hebben we ook stalen om zowel verf als behang in het eigen huis te kunnen bekijken.

Fitex verf Hubo Glanerbrug en Delden de voordeelmarkt      Fitex verf Verbouwing Hubo Glanerbrug

 

Kom langs in onze verfwinkels

Fitex Hubo Glanerbrug en delden

Wanneer je op zoek bent naar een verfwinkel met een groot assortiment aan artikelen voor die verf- of behangklus, bent je bij ons aan het juiste adres. Bij ons heb je de keuze uit een ruim assortiment van een hoge kwaliteit. Ook wanneer je snel en tegen een goede prijs op zoek bent naar een kleurenmengservice, kun je bij ons terecht.

De verf die wij leveren is van hoge kwaliteit en duurzaam. Hierdoor zul je er een lange tijd plezier van hebben. Kom voor jouw schilder- of behangklus Sterk in wonen Verf & Behang in Delden en Enschede en profiteer van onze scherpe prijzen.

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.