Verf en Behang

Bij Sterk in wonen bieden we een groot assortiment aan verf en behang(op voorraad).  Daarnaast verkopen wij in onze winkels verfkwasten (van goede kwaliteit), verfbakken, verfkrabbers, sausrollen en sausbakken en kwasten.

Soorten verf en behang

Bij Sterk in wonen werken we met hoogglans verf en saus maar ook met matte verf en saus zoals kalkverf, krijtverf en kalksaus. Samen met u kijken we wat passend is qua stijl en onderhoud.Wij mengen ook verf met onze verfmengmachines in deze verfmerken.

Pure & Original, Painting the past, Farrow end ball, Mia colore en Carte colori In elk product zoals Kalkverf, Krijtverf, zijdeglansverf, hoogglansverf of muurverf.


We bieden strakke moderne behangsoorten maar ook klassieke varianten ontbreken zeker niet. In onze winkels kunt u het aanbod bewonderen maar uiteraard hebben we ook stalen om zowel verf als behang in uw eigen huis te kunnen bekijken.

Niveau verf

 

Kom langs in onze verfwinkels


Wanneer u op zoek bent naar een verfwinkel met een groot assortiment aan artikelen voor uw verf- of behangklus, bent u bij ons aan het juiste adres. Bij ons heeft u de keuze uit een ruim assortiment van een hoge kwaliteit. Ook wanneer u snel en tegen een goede prijs op zoek bent naar een kleurenmengservice, kunt u bij ons terecht.

De verf die wij leveren is van hoge kwaliteit en duurzaam. Hierdoor zult u er een lange tijd plezier van hebben. Kom voor uw schilder- of behangklus Sterk in wonen Verf & Behang in Delden en Enschede en profiteer van onze scherpe prijzen.