MDF Plinten, sierlijsten en ornamenten

orac
orac lijsten
orac lijsten 2
MDF Plinten

MDF Plinten en lijsten

In de wat oudere huizen zie je vaak een mooie afwerking van zowel plafonds als vloeren met MDF plinten, lijsten, rozetten en ornamenten.Onze plinten zijn verkrijgbaar in verschillende hoogtes en uitvoeringen. Zo kunt u altijd de juiste plinten bij je vloer of woning vinden.

Waarom mooie sfeerplinten

Een sfeerplint heeft behalve dat het de kieren tussen de vloer en de wand afwerkt nog een aantal handige en decoratieve functies. Zo kunnen kabels en snoeren worden weg gewerkt achter de plinten. Daarnaast laat de sfeerplint de ruimte in zijn geheel hoger en ruimer lijken. Een plint in dezelfde kleur als de vloer zoals de systeemplint oogt als verlengstuk van de vloer waardoor de vloer groter lijkt.

Lijsten en Ornamenten

Voor lijsten, ornamenten en rozetten werd vroeger vaak gips gebruikt maar tegenwoordig gebruiken we hiervoor Polyurethaan schuim materialen. Bij Sterk in wonen gebruiken we dit materiaal voor al ons lijstwerk en ornamenten. Orac is onze leverancier in lijsten, ornamenten en rozetten.

Voordelen lijsten en ornamenten van Polyurethaan schuim

  • Makkelijk aan te brengen
  • Goedkoper dan gips in materiaal en werkuren
  • Goede kwaliteit

Plinten montage

Sterk in wonen levert, monteert en werkt MDF Plinten af in heel Overijssel. Veel MDF plinten worden geleverd in Enschede, Hengelo, Borne, Delden, Almelo, Oldenzaal, Vriezenveen, Rijssen, Zwolle en andere plaatsen in Overijssel. Neem snel contact op met Sterk in wonen en laat u vrijblijvend informeren.

DE SERVICE VAN STERK IN

  • Gratis inmeten
  • Thuisadvies op maat
  • Mogelijkheid tot volledig ontzorgen
Neem contact met het Sterk in team op via e-mail: info@sterkinwonen.nl of telefoon 074-3030270