Skip to main content

Deuren op maat

Binnendeuren van Skantrae – Cando

Een mooie deur maakt de stijl in jouw huis compleet. Skantrae deuren zijn geschikt voor iedere toepassing: van keukendeur en badkamerdeur tot slaapkamerdeur of kastdeur! Wist je dat je onze binnendeuren in jouw interieur kunt bekijken met de cando App! Download gratis en probeer uit!

cando deuren

Maak je deur compleet

Deurbeslag maakt jouw deur helemaal af. Skantrae biedt hoogwaardig deurbeslag en speciaal SKG en PKVW (Politiekeurmerk Veilig Wonen) gekeurd veiligheidsbeslag voor buitendeuren. In ons assortiment deurbeslag vind je onder meer ook hang- en sluitwerk, briefplaten en beldrukkers.

Een stijlvolle entree

De voordeur is het visitekaartje van jouw huis. Het model, de kleur en het deurbeslag bepalen de uitstraling van jouw woning en geven daarbij jouw smaak weer. Skantrae biedt een ruim assortiment buitendeuren aan, voor elke woning een passende stijl. Met een Skantrae buitendeur ga je niet alleen voor een stijlvol model, ook kies je voor veiligheid en kwaliteit! Bekijk onze buitendeuren.

2Adore Deuren Duurzaam en Stijlvol 

Wij leveren het complete assortiment deuren voor heel je huis. Onze deuren zijn van de hoogste kwaliteit. 2adore is een merk van Weekamp Deuren.

Alles is mogelijk bij 2adore

Hubo Glanerbrug

Wij bieden maatwerk volledig naar jouw smaak en wensen. Extra brede of smalle deur? Wij maken de deur in afwijkende maat. Afgelakt in jouw gekozen kleur? Doen we! Laten inmeten en afhangen door het 2adore montageservice team? Kwaliteit gegarandeerd! door Hubo Glanerbrug


Mogelijkheden bij 2adore

Buitendeuren en binnendeuren met passie ontworpen voor elke woonstijl van landelijk tot modern. Bezoek een vestiging voor advies en een showopstelling van onze deuren. Hubo Glanerbrug en Sterk in wonen blinken uit in vakmanschap, klantvriendelijkheid en expertise als het aankomt op klussen in en rond je huis.

Binnen deuren

METALEN DEUREN EN WANDEN OP MAAT van Bruynzeel

Metalen deuren of wanden geven een interieur een stijlvolle, industriële uitstraling. Daarnaast zorgen ze voor een optimale lichtinval. Het geeft elk interieur, of het nu modern of klassiek is, een stijlvol aanzien. Deze deuren worden door ons op de millimeter op maat gemaakt, zodat ze exact in je interieur passen. Je kunt kiezen uit drie kleuren: zwart, wit of brons. 

Taatsdeuren van Raffito 

Raffito deuren De taatsdeur is een bijzonder deurontwerp dat gegarandeerd een opvallend onderdeel zal zijn van het interieur. De taatsdeur heeft geen kozijn nodig en zit direct verankerd in het plafond of de muur en de vloer. In plaats van een scharnierpunt aan het kozijn, heeft deze deur zijn draaipunt op de onder- en bovenzijde, en kan daardoor zowel naar binnen als naar buiten draaien. Voor een extra groots effect is het ook mogelijk om te kiezen voor dubbele taatsdeuren.

✓ Luxe en exclusieve uitstraling              Staaldeuren
✓ Makkelijk te monteren
✓ Creëert ruimte en openheid

SCHUIFDEUREN

De schuifdeur bespaart ruimte op een stijlvolle manier. Deel de kamer efficiënt en ruimtelijk in zonder dat je rekening hoeft te houden met openslaande deuren. Het industriële ontwerp van deze deur in combinatie met het bijpassende, opvallende schuifsysteem garandeert een blikvanger in je interieur. Ook een optie tot dubbele schuifdeuren behoort tot de mogelijkheden van Bruynzeel Industrieel.


✓ Geschikt voor kleine ruimtes
✓ Geen last van dichtklappende deuren
✓ Moderne en stijlvolle oplossing

DRAAIDEUREN

De draaideur is een gevestigd deurmodel die toepasbaar is in vrijwel iedere kamer. Het strakke en industriële ontwerp van de draaideur van Bruynzeel Industrieel maakt deze een eyecatcher in het interieur. Een bijpassend metalen kozijn trekt de strakke stijl door en zorgt voor een samenhangend geheel. Kies voor zijlichten: extra glazen panelen aan de bovenzijde of aan de weerszijden van de deur. Hiermee zorg je voor een maximale lichtinval in je ruimte. Voor de grotere entree is dit model ook verkrijgbaar als dubbele draaideur.

✓ Gevestigd deurmodel
✓ Strak uiterlijk door metalen kozijn
✓ Optisch vergrote deur door bijpassend kozijn