Skip to main content
Raffito

RAFFITO, DE MOOISTE KASTEN OP MAAT

Onze stijlvolle Raffito kasten op maat zijn van hoge kwaliteit door het gebruik van hoogwaardige materialen. De ontwerpers van deze garderobekasten hebben een uitstekende kwaliteit weten te combineren met een stijlvolle en unieke vormgeving.

GARDEROBEKASTEN MET EEN UNIEK DESIGN

Deze kasten hebben een uniek eigentijds design waarbij duidelijk gebruik is gemaakt van de spanning in contrasten van de materialen. Dit hebben onze meubelontwerpers samengebracht in een mooie mix van stijlen en trends waardoor een mooie stijlvolle garderobekast is ontstaan die met een fantastische uitstraling volledig passend is bij de huidige trends en designs. Raffito kasten op maat zijn passend in iedere inrichting. U bestelt een garderobekast die u volledig kunt afstemmen op het interieur in uw woning. Tot de kastgrepen en de handige accessoires aan toe kunt u uw eigen ideale kast samenstellen.

Ontwerp je eigen kast 

UW GARDEROBEKAST VERKRIJGBAAR IN DIVERSE STIJLEN

Bent u altijd al een liefhebber van het mooie stijlvolle Italiaanse design? Dan is een loft garderobekast helemaal iets voor u. Deze lijn heeft een kenmerkend massief en robuust karakter, maar heeft tegelijkertijd een stijlvolle uitstraling met een voelbaar oppervlak. Ook onze barn garderobekast kunt u omschrijven als massief en robuust, maar dan op een andere manier. Deze lijn geeft een echte landelijke uitstraling. Onze klassieke garderobekasten stralen juist weer ruimte, luxe en stijlvolle elegantie uit. Deze deuren laten zien dat de ambacht van vroeger nog altijd erg tijdloos is. Onze moderne garderobekasten geven weer het tegenovergestelde beeld, deze hebben een strak vormgegeven uitstraling.

GEHEEL OP MAAT GEMAAKTHubo GlanerbrugRaffito kasten

Wij kunnen uw garderobekast volledig op maat leveren. Zodra u de gewenste maat van uw kast bij uw Raffito dealer opgeeft, zorgen wij ervoor dat de kast binnen een korte tijd bij u wordt afgeleverd. Indien gewenst kan de Raffito dealer de kast bij u inmeten en plaatsen. Daarnaast kan deze vakman u ook helpen met het indelen van uw kast. Hieronder vindt u een aantal populaire afmetingen voor kasten op maat. Wist u dat het bij ons zelfs mogelijk is om een garderobekast op maat te maken?

STIJLVOL EN VAN HOGE KWALITEIT

Bij Raffito kunt u uitstekend terecht voor stijlvolle garderobekasten van een hoge kwaliteit. Voor onze kasten gebruiken wij materialen van de beste kwaliteit. Ieder onderdeel controleren we nauwkeurig voordat het gebruikt wordt. Hiermee durven we u met een gerust hart maar liefst 20 jaar garantie te bieden op onze kasten. Wij staan volledig achter de stijlvolle kwaliteit van onze garderobekasten.

Vanzelfsprekend hebben wij ook mogelijkheden om een garderobekast met omlijste deuren bij u te plaatsen. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een combinatie van hout- en unikleuren of natuurlijk voor glas- en spiegel schuifdeuren.