Skip to main content

PVC Vloeren


Bij Sterk in wonen hebben wij een ruime keuze aan PVC vloeren. In onze winkels in Overijssel / Twente vind je een impressie van hoogwaardige vloeren en de verschillende merken die wij aanbieden.

Ga je voor een strakke tegel met betonlook of juist een sfeervolle en warme uitstraling met een houtstructuur in pvc visgraat motief.

Kom deze vloeren van Sterk in wonen bekijken in onze showrooms in Delden en Enschede waar we alle soorten kunnen laten zien.

sterk in wonen vloeren
vloeren van sterk in wonen

sterk in wonen pvc vloeren

Onze merken PVC vloeren

Gelasta, Viva Floors, Design Floors, Tech Floors, Forbo, Castell, Gerflor, Therdex, Ambiant cotap, Moduleo.  Dit zijn de meest bekende merken. We hebben daarnaast nog andere kleinere leveranciers. 

PVC vloeren winnen aan populariteit

Als vloerbedekking is de PVC vloer nog niet heel erg bekend bij het grote publiek. De vloer wint echter wel aan populariteit en dat is goed te verklaren. Vloeren van PVC kennen een hoop voordelen en daarnaast is het erg fijn dat deze vloer te verkrijgen is in verschillende soorten dessins die geschikt zijn voor elk interieur.

Zelf PVC leggen of laten leggen

Daar waar je misschien eerst denkt dat PVC hetzelfde is als zeil of vinyl, gaat het bij deze vloeren om stroken van PVC. Dit komt eigenlijk het beste overeen met laminaat. Je kunt kiezen uit bijvoorbeeld een klikverbinding of een dry-back uitvoering. Hiermee worden de stroken verlijmd op de ondervloer.

Mocht je er toch voor kiezen om het te laten leggen door professionals, dan doen we uiteraard graag. 

Marcel Schijva

Duurzame PVC vloeren

Deze vloeren stoten water af. Daarnaast zijn ze makkelijk te onderhouden en schoon te maken. Mocht je de vloer in meerdere ruimtes willen leggen, ook dan is de deze vloer prima geschikt voor de overige ruimtes.

Daarnaast heeft deze vloer een anti sliplaag en een akoestische demping. Deze vloer neemt daarnaast de temperatuur van de ruimte snel op en de vloer is slijtvast en daarmee erg duurzaam.

Als groot voordeel van PVC is dat ze geschikt zijn voor vloerverwarming of vloerkoeling. PVC is een prima warmtegeleider.

Installeren of leveren van vloeren

Sterk in wonen levert, monteert en werkt PVC en Vinyl vloeren af in heel Overijssel. Veel vloeren worden geleverd in Enschede, Hengelo, Borne, Delden, Almelo, Oldenzaal, Vriezenveen, Rijssen, Zwolle en andere plaatsen in Overijssel. Neem snel contact op met Sterk in wonen en laat u vrijblijvend informeren.

sterk in vloerwerk

DE SERVICE VAN STERK IN

  • Gratis inmeten
  • Thuisadvies op maat
  • Mogelijkheid tot volledig ontzorgen

Neem contact met het Sterk in team op via e-mail: info@sterkinwonen.nl of telefoon 074-3030270