Beton at Home Enschede

Onze vloeren van Beton at Home Enschede zijn van oorsprong bedrijfsvloeren (gietvloeren) die jarenlang doorlopend zijn verbeterd. Door deze doorontwikkeling is een prachtige vloer ontstaan voor zowel woonhuizen als bedrijfspanden. Het resultaat is een stoere en robuuste betonvloer die past in iedere ruimte. Betonvloeren zijn geschikt voor bijvoorbeeld de keuken, woonkamer, hal, bedrijfshal, restaurants en kantines.

ERVARING met Beton at Home in Enschede

Dankzij onze jarenlange ervaring met deze vloeren kunnen we snel en vakkundig de Beton at Home en een design betonvloer realiseren. We bespreken samen in onze showroom de eigen wensen en voorkeuren en de aanpak. Zo weten we direct wat de kosten zijn en de planning. Resultaat je weet precies waar je aan toe bent en mag verwachten.

Kleuren beton

Qua kleuren is bij betonvloeren alles mogelijk. Je kunt de betonvloer zelfs op RAL-kleur bestellen. Kom daarom ook eens kijken in onze showroom en ontdek welke kleur het beste past bij jouw eigen interieur.

ENERGIEZUINIGE Beton at Home

Je kunt ook kiezen voor onze energiezuinige Beton at Home vloeren. Het beton dat we daarvoor gebruiken, heeft een speciale samenstelling en kan perfect gecombineerd worden met vloerverwarming. De warmte van de vloerverwarming zal door het beton veel sneller en langer worden vastgehouden. De kostenbesparing kan oplopen tot 30 à 40%. Een mooie investering voor nu en in de toekomst.

Elke vloer is anders, dit vraagt om een goede en persoonlijke benadering. Heb je vragen over een gietvloer of wil je meer weten over betonstuc in jouw woning? Bel of mail gerust dan helpen wij graag verder met toelichting over alle Betondesign vloeren.

Onze service

  • Gratis inmeten

  • Thuisadvies op maat
  • Ruime ervaring in maatwerk
  • Mogelijkheid tot volledig ontzorgen
Betonvloeren sterk in wonen
Betonvloeren bij sterk in wonen

Neem vrijblijvend contact met ons op!