Skip to main content

Koepellampen discounter

Met de hand gemaakte koepellampen uit Nederland

Op zoek naar een unieke koepellampen geheel naar eigen smaak? Daarnaast bepaal je zelf hoe jouw unieke koepellamp er uit ziet. De Koepellampen Discounter heeft meer dan 16.000 mogelijkheden voor het ontwerpen van een geheel eigen koepellamp. Deze lampen worden in Nederland met de hand gemaakt. 

Uitstraling van de Koepellamp

De uitstraling van de lamp bepaal je geheel zelf.
Dat kan een lamp zijn met een volledige gladde binnenzijde en buitenzijde. Hierdoor ontstaat een moderne, strakke uitstraling. Deze lamp kan ook worden uitgevoerd in hoogglans en met structuureffecten.
Structuureffecten zijn bijvoorbeeld de betonlook en ook bladgoud, bladzilver of bladkoper is mogelijk.

Daarnaast zijn andere ruwe effecten mogelijk zoals metaal of roest. Kortom de lampen zijn geheel in eigen stijl, kleur en afwerking te maken. Hierdoor past de lamp geheel bij jouw eigen interieur.

Passend bij de lampen zijn diverse kleuren snoeren en kooldraadlampen verkrijgbaar.

Koepellamp voor iedere ruimte

De lampen zijn geschikt voor zowel de woonkamer, eetkamer, hal en slaapkamer. We werken ook samen met bedrijven en architecten. Op deze manier laten we zien dat ook in kantoorpanden, grote bedrijfsruimtes, vergaderzalen en monumentale panden koepellampen een aanwinst zijn. 

Kleurmogelijkheden en afwerking van de koepellampen

De lamp is in elke gewenste RAL kleur af te werken.

De afwerking kan daarnaast mat of hoogglans zijn. 

De koepellampen worden geleverd inclusief een ophangsysteem met drie staalkabels en een stijlvolle porseleinen fitting. De kleur van het snoer bepaal je zelf.

Betonlook

De uitvoering van de koepellamp in betonlook is een van de meeste gevraagde. We kunnen betonlook in meerdere kleuren uitvoeren geheel volgens jouw eigen wens. 

Betonlook lampen zijn te bekijken in onze showroom.

Modern Design

Deze lamp heeft een gladde binnen- en buitenzijde voor een moderne uitstraling en wordt in iedere gewenste kleur gespoten in onze spuiterij. Deze lamp wordt veel gebruikt in een strak, modern interieur. 

Meer informatie over de verschillende stijlen zie www.koepellampendiscounter.nl  of mail ons via info@koepellampendiscounter.nl