Skip to main content

Laminaatvloeren Losser

Een laminaatvloer is een slimme keuze voor uw woning in de regio Losser. Bij sterk in wonen vindt u een ruim assortiment aan laminaatvloeren van verschillende merken en kwaliteiten. U kunt onze showroom in Enschede bezoeken om de vloeren zelf te bekijken en te vergelijken. Onze deskundige medewerkers adviseren u graag over de beste laminaatvloer voor uw situatie. Sterk in wonen staat voor goede service, scherpe prijzen en duurzaamheid .

Voordelen van laminaatvloeren

Laminaat is uitermate geschikt voor iedere ruimte.
Dat betekent dat het zowel geschikt is voor woningen als voor bedrijven en kantoren. Click laminaat is makkelijk te leggen door het clicksysteem. Daarnaast zijn alle laminaatvloeren makkelijk te onderhouden. Laminaat heeft een hout look maar is goedkoper en sneller te leggen dan een parketvloer.

Voordelen op een rij

  • Makkelijk in onderhoud
  • Slijtvaste toplaag
  • Geschikt voor hergebruik
  • Geschikt voor vloerverwarming
  • Zelf te leggen

Onze laminaatvloeren voldoen aan strenge eisen wat betreft en zwelling en uitzetting kortom een vochtbestendig laminaat. Verder is het laminaat stootvast, krasbestendig en antislip.

Keuzemogelijkheden laminaatvloeren Losser

Deze keuze in soorten laminaat is de laatste jaren enorm toegenomen.  Laminaatvloeren zijn te krijgen met knoesten, spijkergaten of nerven.

Hierdoor is altijd een laminaatvloer te vinden die bij de eigen smaak past. 

Onze merken laminaatvloeren in de showrooms

Ondanks dat er vele soorten laminaat zijn, beperken we ons bij sterk in wonen tot enkele goede merken. Ons evengoed uitgebreide assortiment laminaatvloeren bestaat onder andere uit de merken: Egger, swiss krono, Ambiant.

Neem gerust contact met ons op voor een kijkje in de showroom of vrijblijvend advies. Wij helpen u graag!

Laminaatvloeren laten leggen 

Sterk in wonen levert, monteert en werkt laminaat vloeren af in heel Overijssel. Veel vloeren worden geleverd in Enschede, Hengelo, Borne, Delden, Almelo, Oldenzaal, Losser, Vriezenveen, Rijssen, Zwolle en andere plaatsen in Overijssel. 

Onze service

  • Gratis inmeten

  • Thuisadvies op maat
  • Ruime ervaring in maatwerk
  • Mogelijkheid tot volledig ontzorgen
Laminaatvloeren Hengelo
Laminaatvloeren Hengelo

Neem vrijblijvend contact met ons op!