Skip to main content

Zonwering Losser

Voorbeeld zonwering Enschede

Binnenzonwering gecombineerd met gordijnen

Wilt u graag uw privacy behouden, zowel overdag als ’s avonds ? Wenst u u een prettige omgeving qua akoestiek, een fijne leefomgeving waarbij uw warmte -en/of geluidsisolatie goed geregeld is? Het kan allemaal door onze expertise op het gebied van raamdecoratie. We zijn namelijk gespecialiseerd, en uniek, in het combineren van raamdecoratie producten voor een optimaal effect. Door bijvoorbeeld te kiezen voor een zonwering product in combinatie met een gordijn creëert u de perfecte balans.

Raamdecoratie met vele luxe mogelijkheden

Sterk in wonen is uniek in het aanbieden, geheel op elkaar afgestemde, raamdecoratie. Zo bieden wij voor iedere gewenste situatie een passende oplossing. Ons producten zijn; Scala® aluminium jaloezieënDuette® Shadesduo-rolgordijnenEasyClickgordijnenhorrenSilva® houten jaloezieënpaneelgordijnenplissésrolgordijnenverticale lamellenvouwgordijnen en Versus® gordijnen. Kenmerken zoals, elektrische raamdecoratie, geluiddempend, geschikt voor keukens, kind veilige producten, verduisterend, vochtige ruimtes, warmte isolatie en zonreflectie kunnen een belangrijke rol spelen bij uw keuze, vandaar dat ook deze kenmerken zijn opgenomen binnen onze collectie.

Denk bij raambekleding/-decoratie aan:easyclick-van-sterk-in-wonen

Zonwerende raambekleding

Wil je de zon echt buiten houden? Dan zijn shutters, zonwerende rolgordijnen, verduisterende gordijnen en zonneschermen de beste keus. Uiteraard is er ook keuze in licht zonwerende raamdecoratie.

Onze winkel bevindt zich in Glanerbrug-Losser. We hebben daar veel voorbeelden van de verschillende raamdecoraties zodat je een goed beeld kunt krijgen van de mogelijkheden. Ons assortiment bevat raambekleding van klassiek tot modern van zon doorlatende tot geheel verduisterende raambekleding.

Kom langs bij onze winkel in Enschede

Bekijk de openingstijden van onze winkels zodat je niet voor niets komt. Of maak een afspraak zodat we de tijd kunnen nemen je goed te adviseren.

Geen vliegen of ander ongedierte?

We bieden ook verschillende typen horren.  Hiermee houdt je insecten zoals vliegen en muggen buiten.

  • Plisse hordeur
  • Inzethorren
  • Rolhorren

Plisse-horren-avn-sterk-in-wonen

Onze service

  • Gratis inmeten

  • Thuisadvies op maat
  • Ruime ervaring in maatwerk
  • Mogelijkheid tot volledig ontzorgen
Wave gordijnen

Neem vrijblijvend contact met ons op!