Skip to main content

Verf en Behang Enschede

Voor verf en behang ga je naar Hubo Glanerbrug en Sterk in wonen Enschede. We hebben een ruime keus aan verfsoorten en behang. Van een klassieke stijl tot modern. Hierdoor is altijd iets in de eigen smaak te vinden.Daarnaast verkopen wij in onze winkels verfkwasten (van goede kwaliteit), verfbakken, verfkrabbers, sausrollen en sausbakken en kwasten.

Soorten verf en behang

Bij Hubo Glanerbrug en Sterk in wonen werken we met hoogglans verf en saus maar ook met matte verf en saus zoals kalkverf, krijtverf en kalksaus. Samen met kijken we wat passend is qua stijl en onderhoud. Wij mengen ook verf met onze verfmengmachines in de verfmerken:

Pure & Original, Fitex verf, Farrow end ball, Sikkens en Sigma enz In elk product zoals Kalkverf, Krijtverf, zijdeglansverf, hoogglansverf of muurverf of Beits.


We bieden strakke moderne behangsoorten maar ook klassieke varianten ontbreken zeker niet. Onze merken Arte ,Elitis, ARTE, HookedOnWalls, Eijffinger, BN Walls  en veel meer .In onze winkels kun je het aanbod bewonderen maar uiteraard hebben we ook stalen om zowel verf als behang in jouw eigen huis te kunnen bekijken.

Hookedonwalls 

Kom langs in onze verfwinkels


Op zoek naar een verfwinkel met een groot assortiment aan artikelen voor een verf- of behangklus, dan ben je bij ons aan het juiste adres.  Ook voor het mengen van verf kun je bij ons terecht. Dit doen wij snel en voor een goede prijs. 

De verf die wij leveren is van hoge kwaliteit en duurzaam. Hierdoor heb je er een lange tijd plezier van. Kom voor dus voor die schilder- of behangklus naar Sterk in wonen Verf & Behang in Delden en Enschede en profiteer van onze scherpe prijzen.

Meer weten neem dan gerust contact met ons op.

Onze service

  • Gratis inmeten

  • Thuisadvies op maat
  • Ruime ervaring in maatwerk
  • Mogelijkheid tot volledig ontzorgen
Elitis

Neem vrijblijvend contact met ons op!