Skip to main content

Laminaatvloeren Hof van Twente

Bij sterk in wonen Hof van Twente hebben we click laminaatvloeren in verschillende merken, stijlen en voor elk budget. Click laminaat is handig zelf te leggen en geschikt voor hergebruik wanneer je bijvoorbeeld gaat verhuizen en de vloer wilt meenemen. Dit zijn goede en duurzame vloeren zijn verkrijgbaar in vele stijlen en kleuren. Bekijk onze verschillende soorten laminaatvloeren in Hof van Twente in de showroom te Delden.

Eigenschappen Laminaat

Laminaat is geschikt voor iedere ruimte in een huis of bedrijfspand. Het is makkelijk te leggen vanwege het clicksysteem en makkelijk in onderhoud. Laminaat heeft een houtlook maar is goedkoper en sneller gelegd dan een houten vloer.

Voordelen Laminaat

  • Makkelijk in onderhoud
  • Slijtvaste toplaag
  • Zelf te leggen
  • Geschikt voor hergebruik
  • Geschikt voor vloerverwarming

Balterio hanteert strenge eisen wat betreft en zwelling en uitzetting en dit resulteert in vochtbestendig laminaat. Verder is Balterio laminaat stootvast, krasbestendig en slipvast.

Ontzettend veel keuze laminaatvloer


Dankzij die ontwikkelingen van de afgelopen jaren is er nu ontzettend veel keuze in laminaat. Laminaatvloeren met knoesten, spijkergaten of nerven – het is tegenwoordig allemaal mogelijk. Dat komt goed van pas als u een laminaatvloer voor uw huis wilt uitzoeken. Een vloer in een woning moet uiteraard verwelkomend aanvoelen en een uiting zijn van uw smaak. Door het enorme aanbod laminaat zal er altijd wel iets tussen zitten wat bij u past. Bovendien zijn deze laminaatvloeren gemakkelijk aan te passen en geheel naar eigen smaak te selecteren. Hierdoor zal uw laminaatvloer ook nog eens uniek zijn.

Alleen de beste merken laminaat  


Er zijn momenteel erg veel soorten laminaatvloeren op de markt. Bij sterk in wonen hebben wij alleen de beste merken laminaat. Ons zeer uitgebreide assortiment laminaatvloeren bestaat met andere woorden uit louter topmerken. Hieronder vallen namen zoals Egger, swiss krono, Balterio, Ambiant. Zo vindt u altijd een laminaatvloer die geheel naar uw smaak is. Bovendien bent u tevens verzekerd van hoogwaardige kwaliteit laminaat. Bent u op zoek naar een specifiek product of laminaatvloer, maar kunt u deze niet zo snel vinden? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag!

Laminaat vloer laten leggen

Sterk in wonen levert, monteert en werkt laminaat vloeren af in heel Overijssel. Veel vloeren worden geleverd in Enschede, Hengelo, Borne, Delden, Almelo, Oldenzaal, Vriezenveen, Rijssen, Zwolle en andere plaatsen in Overijssel. Neem snel contact op met Sterk in wonen en laat u vrijblijvend informeren.

Onze service

  • Gratis inmeten

  • Thuisadvies op maat
  • Ruime ervaring in maatwerk
  • Mogelijkheid tot volledig ontzorgen

Neem vrijblijvend contact met ons op!