Skip to main content

Laminaatvloeren Enschede

Voor goede kwaliteitsvloeren ben je aan het juiste adres bij Sterk in wonen. Zo ook voor laminaatvloeren in Enschede.

We beschikken over onder andere click laminaatvloeren van verschillende merken en stijlen. Hierdoor is altijd een vloer te vinden die past bij het eigen interieur. 

In onze showrooms in Enschede en Delden zijn de verschillende soorten te bekijken.

Laminaat geschikt voor alle ruimten

Voor iedere ruimte in een woonhuis of bedrijfspand is een geschikt laminaat te vinden. Het is makkelijk te leggen zeker het click laminaat. Laminaat is makkelijk in onderhoud en kan geleverd worden in een mooie rustieke hout look  maar ook in een moderne strakke look. 

Click laminaat is handig zelf te leggen en geschikt voor hergebruik wanneer je bijvoorbeeld gaat verhuizen en de vloer wilt meenemen. Sterk in wonen heeft hoogwaardige en duurzame vloeren verkrijgbaar in vele stijlen en kleuren.

Waarom laminaat

  • Toplaag is slijtvast
  • Makkelijk te onderhouden vloeren
  • Geschikt om zelf te leggen
  • Makkelijk opnieuw te gebruiken
  • Kan gecombineerd worden met vloerverwarming

 

Opties voor laminaatvloeren in Enschede

In onze showroom te Enschede zijn verschillende soorten laminaat te zien. Door ontwikkelingen in de afgelopen jaren zijn er vele soorten verkrijgbaar. Met of zonder nerf, houtkleuren, natuurkleuren en felle kleuren. Daarnaast zijn laminaatvloeren met een bijzondere afwerking verkrijgbaar waaronder knoesten, spijkergaten en nerven. 
Daarnaast is een laminaatvloer op maat de maken door aanpassingen te doen of te combineren. Op deze wijze ontstaat een unieke vloer geheel naar eigen smaak.

Onze merken

De vloeren van Sterk in wonen zijn van hoge kwaliteit.

Wij hebben vloeren van onder andere Egger, swiss krono, Balterio, Ambiant. Op zoek naar een nieuwe vloer. Neem gerust geheel vrijblijvend contact met ons op. 

Laminaat zelf leggen of laten leggen

Wij kunnen de laminaatvloer geheel voor u leggen maar deze is in veel gevallen ook zelf te leggen. We leveren en leggen de vloeren in heel Twente waaronder Enschede waar we ook een eigen winkel hebben. 

zie ook onze contactpagina.

Onze service

  • Gratis inmeten

  • Thuisadvies op maat
  • Ruime ervaring in maatwerk
  • Mogelijkheid tot volledig ontzorgen

Neem vrijblijvend contact met ons op!