Skip to main content

Laminaatvloeren Borne

Sterk in wonen heeft laminaatvloeren in de buurt van Borne. We bieden onder andere click laminaatvloeren in verschillende merken, stijlen en voor ieder budget. Click laminaat is handig zelf te leggen en geschikt voor hergebruik wanneer je bijvoorbeeld gaat verhuizen en de vloer wilt meenemen. Het zijn hoogwaardige en duurzame vloeren die verkrijgbaar zijn in vele stijlen en kleuren. In onze showrooms in Enschede en Delden zijn de verschillende soorten te bekijken.

Eigenschappen Laminaat

Laminaat is geschikt voor iedere ruimte in een huis of bedrijfspand. Het is makkelijk te leggen vanwege het clicksysteem en makkelijk in onderhoud. Laminaat heeft een hout look maar is goedkoper en sneller gelegd dan een houten vloer.

Voordelen Laminaat

  • Makkelijk in onderhoud
  • Slijtvaste toplaag
  • Zelf te leggen
  • Geschikt voor hergebruik
  • Geschikt voor vloerverwarming

Balterio hanteert strenge eisen wat betreft en zwelling en uitzetting en dit resulteert in vochtbestendig laminaat. Verder is Balterio laminaat stootvast, krasbestendig en slipvast.

Ontzettend veel keuze laminaatvloer


Dankzij die ontwikkelingen van de afgelopen jaren is er nu ontzettend veel keuze in laminaat. Laminaatvloeren met knoesten, spijkergaten of nerven – het is tegenwoordig allemaal mogelijk. Keuze genoeg om een passend laminaat te vinden bij de eigen smaak.
Bovendien zijn deze laminaatvloeren gemakkelijk naar eigen smaak aan te passen. Hierdoor zal de laminaatvloer ook nog eens uniek zijn.

Alleen de beste merken laminaat  

Er zijn veel soorten laminaatvloeren op de markt.
Bij sterk in wonen hebben wij alleen de beste merken laminaat. Ons zeer uitgebreide assortiment laminaatvloeren bestaat uit alleen topmerken. Hieronder vallen namen zoals Egger, swiss krono, Balterio, Ambiant.   Op zoek naar een specifiek product of laminaatvloer, maar je kunt deze niet zo snel vinden? Neem dan gerust contact met ons op. 

Laminaatvloeren van Sterk in wonen laten leggen in Borne

Sterk in wonen levert, monteert en werkt laminaat vloeren af in heel Overijssel. Veel vloeren worden geleverd in Enschede, Hengelo, Borne, Delden, Almelo, Oldenzaal, Vriezenveen, Rijssen, Zwolle en andere plaatsen in Overijssel. Neem ook voor laminaatvloeren van Sterk in Wonen voor Borne contact met ons op en laat je vrijblijvend informeren.

Onze service

  • Gratis inmeten

  • Thuisadvies op maat
  • Ruime ervaring in maatwerk
  • Mogelijkheid tot volledig ontzorgen

Neem vrijblijvend contact met ons op!