Skip to main content

Horren Hengelo

Plisse Hor

Specialist in raamhorren, Plisse hordeuren en rolhorren 

Sterk in wonen te Delden vlak bij Hengelo is dé expert op het gebied van horren en hordeuren. Insecten een andere beestje buiten houden dat willen we allemaal.Maar wist je dat horren daarnaast helpen bij het buiten de deur houden van inwaaiende bladeren en andere rotzooi. Een goed idee dus om horren te hebben zodra de deuren weer lekker openstaan. 

De horren worden geheel op maat geleverd.

De voordelen van onze horren

  • Hoge kwaliteit van de horren.
  • Het frame is gemaakt van een stevig aluminium, waardoor de hor bijna onverwoestbaar is.
  • Op maat gemaakt.
  • Voorkomt het naar binnen waaien van vuil.

Bij Sterk in werken we met professionele systemen en we beschikken over een zeer groot assortiment aan kleuren. Op deze manier passen de horren altijd bij het eigen interieur. We hebben zowel hordeuren als inzet horren voor ramen.

Eenvoudige montage van de horren

Door het handige klemsysteem, zijn de horren heel eenvoudig zelf te monteren. Aan de boven- en onderzijde zit een veer.
Bij plaatsing van de hor klemmen de veren zich in de opening, waardoor de hor stevig vast zit. Het klemsysteem is niet permanent,
dus de hor is ook heel gemakkelijk weer te verwijderen. Dit is heel praktisch, omdat de horren alleen in de zomermaanden nodig zijn.

Keje


Inzetraamhor Tiss

De inzetraamhor Tiss is geschikt voor vrijwel alle kunststof en houten draai-kantelramen en wordt zonder boren of schroeven in het kozijn geplaatst. De flensdikte is minimaal waardoor de druk op het beslag, bij sluiten van het raam, niet of nauwelijks toeneemt.

Geschikt voor zowel kunststof, aluminium als voor houten draai-kantelramen. Alleen geschikt voor “in de dag” plaatsing.De inzetraamhor Tiss is voorzien van een veersysteem. De clip van RVS wordt aan de boven- en onderkant van de inzetraamhor met een popnagel bevestigd. Optioneel kan de clip aan de zijkant gepopnageld worden.

Plissé hordeur Vangg 2.0

De plissé hordeur Vangg 2.0 is een hordeur met vaste maten van 96, 110, 130, 160, 180 of 200 cm. breed. De hordeur is eenvoudig te bedienen en blijft op iedere gewenste plaats in zijn stand staan. Door de speciaal ontwikkelde ketting, die als geleider dient, kan een zeer lage ondergeleider van 3 mm. toegepast worden. De plissé hordeur kan aan de binnen- of buitenzijde in het kozijn worden gemonteerd. Indien plaatsing in het kozijn niet mogelijk is, kan de deur middels een speciale montage set op de dag bevestigd worden.

Graag vrijblijvend in gesprek. Neem contact met ons op!

Onze service

  • Gratis inmeten

  • Thuisadvies op maat
  • Ruime ervaring in maatwerk
  • Mogelijkheid tot volledig ontzorgen
Hordeuren
Hordeuren

Neem vrijblijvend contact met ons op!