Skip to main content

Horren Enschede

Plisse Hor

Specialist in raamhorren, Plisse hordeuren en rolhorren 

Sterk in wonen is dé expert op het gebied van horren en hordeuren in Enschede. Met onze horren houd je alle insecten en beesten buiten. Naast het praktische nut van het buitenhouden van insecten, voorkomen horren ook dat er viezigheid naar binnen waait. Een hor op maat helpt dus ook bij het schoonhouden van het huis!

De voordelen van onze horren

  • Hoge kwaliteit van de horren.
  • Het frame is gemaakt van een stevig aluminium, waardoor de hor bijna onverwoestbaar is.
  • Op maat gemaakt.
  • Voorkomen van binnenwaaien rotzooi.

We werken met professionele systemen, die je geheel kunt afstemmen aan de eigen wensen. Bij Sterk in wonen is keuze uit een groot assortiment aan kleuren. Op deze manier sluit de hor perfect aan op de woning. We hebben zowel hordeuren als inzet horren voor ramen.

Eenvoudige montage van de horren

Door het handige klemsysteem, zijn de horren heel eenvoudig zelf te monteren. Aan de boven- en onderzijde zit een veer.
Bij plaatsing van de hor klemmen de veren zich in de opening, waardoor de hor stevig vast zit. Het klemsysteem is niet permanent,
dus de hor is ook heel gemakkelijk weer te verwijderen. Dit is heel praktisch, omdat de horren alleen in de zomermaanden nodig zijn.


Inzetraamhor Tiss


De inzetraamhor Tiss is geschikt voor vrijwel alle kunststof en houten draai-kantelramen en wordt zonder boren of schroeven in het kozijn geplaatst. De flensdikte is minimaal waardoor de druk op het beslag, bij sluiten van het raam, niet of nauwelijks toeneemt.

Geschikt voor zowel kunststof, aluminium als voor houten draai-kantelramen. Alleen geschikt voor “in de dag” plaatsing. De inzetraamhor Tiss is voorzien van een veersysteem. De clip van RVS wordt aan de boven- en onderkant van de inzetraamhor met een popnagel bevestigd. Optioneel kan de clip aan de zijkant gepopnageld worden.

 

Plissé hordeur Vangg 2.0

De plissé hordeur Vangg 2.0 is een hordeur met vaste maten van 96, 110, 130, 160, 180 of 200 cm. breed. De hordeur is eenvoudig te bedienen en blijft op iedere gewenste plaats in zijn stand staan. Door de speciaal ontwikkelde ketting, die als geleider dient, kan een zeer lage ondergeleider van 3 mm. toegepast worden. De plissé hordeur kan aan de binnen- of buitenzijde in het kozijn worden gemonteerd. Indien plaatsing in het kozijn niet mogelijk is, kan de deur middels een speciale montageset op de dag bevestigd worden.

Deuren vanaf 180/200 cm. breed worden voorzien van een tussenstijl. Deze tussenstijl bestaat uit 2 ronde aluminium buisjes van 6 mm. in de kleur zwart en bevindt zich in de plooi van het gaas.

Meer weten neem gerust contact met ons op voor een geheel vrijblijvend advies.

 

Onze service

  • Gratis inmeten

  • Thuisadvies op maat
  • Ruime ervaring in maatwerk
  • Mogelijkheid tot volledig ontzorgen
Hordeuren

Neem vrijblijvend contact met ons op!