zonwering en raambekleding  

 
 
Raamdecoratie is niet alleen stijlvol maar ook zonwerend. In de zomer kan de temperatuur niet alleen buiten, maar ook in huis erg oplopen. Een groot deel van deze warmte komt naar binnen via de ramen.
 
Als je de binnentemperatuur wilt verlagen is het dus logisch om hier raambekleding, oftewel zonwering voor te gebruiken. Binnenzonwering houdt de zonnestralen, en hiermee ook een groot deel van de warmte, tegen.
 
Doordat de zonnestralen worden tegengehouden hoef je ook geen last meer te hebben van reflecterende zonnestralen op je televisie- of computerscherm. Er zijn verschillende soorten binnenzonwering waar je uit kan kiezen.
 
Dit is ideaal, want binnenzonwering moet natuurlijk goed aansluiten bij uw interieur. Door de vele mogelijkheden is er altijd wel een soort binnenzonwering dat goed past in uw woning. Wij hebben voor u enkele populaire soorten binnenzonwering op een rij gezet:
 
Gordijnen, roedes, rolgordijnen, plisse, zonneschermen, rolluiken, screens, horren en shutters. Wij meten alles voor u in en plaatsen alles op de gewenste plaats.

 

 

Plisee-gordijn-van-sterk-in-vloerwerk35 Sterk in vloeren en verf - Zonwering Binnen        Vouwgordijnen-sterk-in-vloerwerk33 Sterk in vloeren en verf - Zonwering Binnen         duo-rolgordijn-van-sterk-in-vloerwerk22 Sterk in vloeren en verf - Zonwering Binnen         easyclick-van-sterk-in-vlowerwerk30 Sterk in vloeren en verf - Zonwering Binnen

 

finesse-product-234 Sterk in vloeren en verf - Zonwering Binnen        jaloezieen-van-sterk-in-vloerwerk46 Sterk in vloeren en verf - Zonwering Binnen         no-limits-productblok-foto35 Sterk in vloeren en verf - Zonwering Binnen         rolgordijnen-product35 Sterk in vloeren en verf - Zonwering Binnen

 

Advies op maat en service bij Sterk in 

Graag adviseren wij u naar aanleiding van uw wensen in onze winkel in Enschede of Delden.                                                                                                      

  • Gratis inmeten
  • Thuisadvies op maat
  • Mogelijkheid tot plaatsing


Neem contact met het Sterk in team op via e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefoon 074-3030270