Gordijnen, wave, roedes en rails 

Gordijnen zijn functioneel en kunnen dienen als zonwering maar ook als decoratie en sfeermaker in huis. Voor ieder budget zijn gordijnen beschikbaar en voor iedere ruimte in uw huis. Via ons atelier worden de gordijnen op maat gemaakt.Ook kunnen wij rails buigen en plaatsen met onze speciale buigapparatenen en montagedienst. Wij hebben ook een groote keuze aan gordijn roeders die wij ook kunnen buigen en plaatsen.
 

Gordijn Stijlen 

Gordijnen zijn verkrijgbaar in klassiek, trendy, basic en stoer. Daarnaast zijn verschillende soorten gordijnen beschikbaar waaronder ook vouwgordijnen en rolgordijnen. Qua stoffen hebben we een ruim aanbod in verduisterende stoffen en meer transparante stoffen. Uiteraard bieden we verschillende dessins en vele kleuren. Ook het type plooi kunt u bij ons uitzoeken. Graag laten we in onze winkels in Delden en Enschede het aanbod zien zodat u uw keuze weloverwogen kunt maken. 
 

 

 

 Wave-gordijnen-van-sterk-in-vloerwerk-430 Sterk in vloeren en verf - Gordijnen

 

 

De service van Sterk in Hengelo Enschede Delden

 
  • Gratis inmeten
  • Thuisadvies op maat
  • Mogelijkheid tot afleveren en ophangen van de grodijnen
 
Bij Sterk in informeren en adviseren we u graag over de mogelijkheden.
Neem contact op met het Sterk in team via e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefoon 074-3030270