Buitenzonwering

Markiezen

De Husol markies is een hoogwaardige zonwering uitgevoerd in zwaar aluminium. Een waardevolle investering vanwege traditionele vormgeving. Wij leveren in deze klasse verschillende types.

  • Standaardmodel
  • Petmodel 

Leverbaar in duurzaam hout of onderhouds arm aluminium.

Screens

Als u kiest voor de screens van Husol, hoeft u nergens over in te zitten. Ze zijn berekend op elk weertype. Op zomerse dagen houden ze dankzij het glasvezeldoek zonlicht en warmte buiten. Omdat het doek nauw aansluit op de geleiders, krijgen bovendien insecten geen kans om binnen te komen. Steekt de wind op en gaat het regenen? Uw screens zijn ertegen bestand. Zeker als u kiest voor onze windvaste screens: de ideale oplossing voor hoge gebouwen of locaties met veel wind

Uitvalschermen

Of het nu in het voorjaar, middenin de zomer of in het late najaar is, een zonnige dag is altijd welkom. Wilt u comfortabel genieten van het uitzicht op een zonovergoten tuin? Dan zijn de uitvalschermen van Husol de ideale oplossing.

HUSOL ZONWERING, SFEERVOLLE SCHADUW

Soms is het heerlijk om u even af te sluiten van de buitenwereld. Met een elektrisch rolluik van Husol is die klus zo geklaard. Een enkele druk op de knop volstaat om uw elektrische rolluiken geruisloos neer te laten. Een enkel commando en u geniet van een optimale privacy en geborgenheid in uw woning.
Elektrische rolluiken van Husol bieden optimale veiligheid, hogere isolatiewaarde en privacy.

Zonweringsdoek

Zonweringsstoffen van Sattler, Swela en Dickson bieden meer dan alleen maar schaduw. Ze beschermen tegen zon en weersomstandigheden. Daarnaast is het doek van een zonwering, of dat nu een zonnescherm, een uitvalscherm of markies is, een centraal element in de uitstraling van jouw woning! De zonweringsdoeken van Sattler, Swela en Dickson verenigen fantasie, functionaliteit en tijdloos design in High-Tec doeken die jarenlang mooi blijven .

 

 

Zonweringsdoeken selector Sattler

Zonwering bekijken

In onze winkels in Delden en Enschede zijn verschillende soorten zonwering te bekijken. Samen kijken we naar wat wenselijk en passend is voor jouw woning. Uiteraard kunnen wij deze ook voor je ophangen / monteren. 

Wilt u gelijk meer weten over de soorten zonwering die wij verkopen en installeren? Neem dan contact met ons op! info@sterkinwonen.nl

Enkele voorbeelden van buitenzonwering