Tapijt en Traplopers

Bij een goed tapijt krijgt u al snel dat comfortabele en behaaglijke thuis gevoel. Tapijt kan gelegd worden in verschillende ruimten in uw huis denk bijvoorbeeld aan de woonkamervloer, de slaapkamervloer en trappen.
Bij Sterk in geven we u per ruimte advies over het type tapijt en of dit de juiste vloerbekleding is voor die ruimte. 

Voordelen tapijt

Tapijt oogt warm en voelt warm aan. Daarnaast is tapijt is talloze kleuren verkrijgbaar en sterk genoeg om dagelijk gebruik aan te kunnen. Hierdoor is er altijd een tapijt dat bij uw smaak en wensen past. Daarnaast is tapijt warmte isolerend en dus ook energie besparend zeker wanneer ook ondertapijt wordt gebruikt. Tapijt is ook geluiddempend, hoe dikker het tapijt hoe sterker de geluiddemping. Tapijt is stroefer dan bijvoorbeeld een laminaat vloer en hierdoor is de kans op uitglijden kleiner. 

  • Voelt en oogt warm en behaaglijk
  • Warmte isolerend en energie besparend (gemiddeld 4 tot 5 % en in een strenge winter zelfs 10%)
  • Geluiddempend
  • Stroef waardoor uitglijden minder voorkomt 

Stijlen tapijt

In onze vloeren winkels in Enschede en Delden vindt u een grote collecte tapijten met verschillende texturen en stijlen zoals bijvoorbeeld berber tapijt, wollen tapijt, bouclé tapijt en frisé tapijt. 
Onze adviseurs helpen u bij het vinden van een tapijt dat past bij uw wensen en dat geschikt is voor de ruimte waarin u het wilt hebben. 

 

tapijt-in-slaapkamer Sterk in vloeren en verf - Tapijt en traplopers

De Service van Sterk in

In onze vloeren winkels in Enschede en Delden vindt u een grote collectie tapijten zoals bijvoorbeeld berber tapijt, wollen tapijt, bouclé tapijt en frisé tapijt.

 

Contact Sterk in

Bij Sterk in informeren we u graag over de mogelijkheden van tapijt en hoe u deze zelf kunt leggen en uiteraard kan deze ook door ons gelegd worden.
Neem contact op met het Sterk in team via e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefoon 074-3030270