LIQUIDDESIGN EEN INNOVATIEVE VLOERBEDEKKING EN NU VERKRIJGBAAR BIJ STERK IN WONEN.

Nu verkrijgbaar bij Sterk in wonen LiquidDesign.

Deze vloeren wordt gezien als een aantrekkelijk nieuw product voor project of de consumenten markt dat zich duidelijk onderscheidt van conventionele gietvloeren en andere vloerafwerkingsproducten.

Verrijking assortiment

Twee jaar geleden introduceerde forbo BetonDesign. Een innovatief Eurocol-product met fraaie betonlook voor vloer en wand, dat in korte tijd een sterke marktpositie heeft weten te veroveren. Ook LiquidDesign onderscheidt zich van bestaande producten, dankzij zijn natuurlijke, esthetische uitstraling en verwerkingsvriendelijke eigenschappen. 

Liquiddesign leverbaar vanaf januari 2017

Op 1 januari 2017 brengt Forbo Eurocol LiquidDesign op de markt, met een basisassortiment van circa dertig kleuren. De periode tot de marktintroductie wordt benut om het product verder te vervolmaken. Kurk, lijnolie en een biopolymeerbindmiddel zijn de belangrijkste componenten van LiquidDesign, waaraan het zijn natuurlijke look & feel en esthetische uitstraling te danken heeft. Deze natuurlijke grondstoffen zijn bovendien hernieuwbaar, dus milieuvriendelijk.

Hoogwaardige vloerbedekking

Dankzij deze aantrekkelijke eigenschappen positioneert Forbo Eurocol LiquidDesign als een hoogwaardige vloerbedekking en niet als een gietvloer.

Het is de ideale vloerafwerking voor scholen, ziekenhuizen, buurthuizen en kantines, maar ook voor winkels, woningen of hotels. Voor grotere projecten is LiquidDesign in de toekomst in iedere gewenste kleur te produceren. Met een aangepaste samenstelling en lak is het in een stroevere uitvoering ook prima geschikt als sportvloer voor gymzalen.

Voordelen

Naast de fraaie natuurlijke uitstraling van LiquidDesign, zien architecten en projectinrichters ook andere voordelen. ‘Sommige beursbezoekers waren bij het bekijken van de monsters verrast dat LiquidDesign een gietproduct is.

Hierdoor heb je geen (las)naden in het werk en het resultaat is richtingloos. Ook heb je geen banenplan en snijverlies, zoals bij vloerbedekking op de rol.

De vloer voelt comfortabel en relatief zacht aan, is geluiddempend en krasbestendig.

LiquidDesign bevat geen weekmakers, is emissiearm, duurzaam en slijtvast.

Voor kleuren kijk op deze link https://www.forbo.com/eurocol/nl-nl/producten/liquiddesign/pkpo8t

 

      VDL                        VDL 6