Balterio Sterk in vloeren en verf - Laminaat vloeren         kronotex Sterk in vloeren en verf - Laminaat vloeren

 

Laminaat vloeren 

 

Robuust of strak, met V-groef, houtnerf of juist glad, met een nieuwe laminaatvloer leg je de basis voor de sfeer in huis. Laminaat is verkrijgbaar voor iedere smaak en woonsituatie. We hebben laminaat in verschillende stijlen en voor elk budget. Kliklaminaat is handig zelf te leggen en gemakkelijk te onderhouden.

Bij Sterk in werken we met Balterio laminaat hoogwaardig en duurzaam click laminaat. Het laminaat is verkrijgbaar in vele stijlen. In onze showrooms in Enschede en Delden kunt u de verschillende soorten bekijken. 

 

Eigenschappen Laminaat

Laminaat is geschikt voor iedere ruimte in uw huis. Het is makkelijk te leggen vanwege het clicksysteem en makkelijk in onderhoud. Laminaat heeft een houtlook maar is goedkoper en sneller gelegd dan een houten vloer.

Voordelen Laminaat

  • Makkelijk in onderhoud*
  • Slijtvaste toplaag*
  • Zelf te leggen
  • Verhuisbaar
  • Geschikt voor vloerverwarming

 

*NB. met een klein beetje aceton op een doek kunt u zelfs nagellakvlekken verwijderen zonder hier later maar ook iets van terug te zien.
Balterio hanteert strenge eisen wat betreft en zwelling en uitzetting en dit resulteert in vochtbestendig laminaat. Verder is Balterio laminaat stootvast, krasbestendig en slipvast.

Stijlen Laminaat

Balterio laminaat is verkrijgbaar in veel kleuren en stijlen. Wilt u bijvoorbeeld laminaat gebruiken in een kleine ruimte dan adviseren we een lichte of heldere kleur te gebruiken waarmee u de ruimte aanzienlijk gorter kunt laten lijken. Daarnaast hebben we verschillende grijstinten als u gaat voor een meer industriele look. Wilt u een meer landelijke stijl dan hebben we ook verschillende naturel look laminaten. Voor een elegante en stijlvolle look hebben we ook donkere kleuren. 

De service van Sterk in

  • Gratis inmeten
  • Thuisadvies op maat
  • Mogelijkheid tot volledig ontzorgen

Laminaat vloeren leggen

Bij Sterk in informeren we u graag over de mogelijkheden om de vloer zelf te leggen of door ons te laten leggen.
Ons team is gespecialiseerd in egaliseren en het leggen van professionele laminaat vloeren.
Neem contact met het Sterk in team op via e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefoon 074-3030270