LiquidDesign vloeren

Onderscheidt zich duidelijk van de bestaande gietvloeren zoals PU of epoxy. De liquiddesignvloer is een veerkrachtige vloer, die niet zal scheuren en heeft bovenal een prachtige natuurlijke look en warme uitstraling.

Deze vloer is de finishing touch van uw ruimte: het is net of u op een zeer groot sfeervol vloerkleed loopt. Bovendien is deze liquiddesNatuurlijke grondstoffen, duurzaam en milieuvriendelijkDe vloer is samengesteld uit een aantal componenten, te weten: kurk, lijnolie en een polymeeign vloer in vele kleuren te verkrijgen

Natuurlijke grondstoffen, duurzaam en milieuvriendelijk


De vloer is samengesteld uit een aantal componenten, te weten: kurk, lijnolie en een polymeerbindmiddel. 

Deze producten zijn hernieuwbaar en milieuvriendelijk. Bovendien bevat deze vloer geen weekmakers, dus ook niet schadelijk voor de gezondheid van mens en dier! In een tijd waar we goed moeten zorgen voor onze toekomst en het milieu is dit een prachtig bijkomend voordeel.

De vloer heeft een lichte str

uctuur, dit komt omdat er kurk in het materiaal is verwerkt. Bovendien is de vloer veerkrachtig, maar ook taai waardoor deze tegen een stootje kan.

De liquid design vloer in combinatie met vloerverwarming


Het voordeel van de liquid designvloer is dat deze met een laagdikte van zo’n 3 tot 4 mm zeer goede warmtegeleidende capaciteiten heeft en dit komt het rendement van uw vloerverwarming alleen maar ten goede. Andere vloeren, zoals parket of tegels hebben vaak een isolerende factor op de vloerverwarming. Dus een liquid design vloer is de ideale “partner” van uw vloerverwarming. Bovendien neemt deze gietvloer snel de omgevingstemperatuur op, dus op blote voeten lopen is geen enkel probleem.

De voordelen van de liquid design vloer op een rijtje:

  • Warm, sfeervol en blijvend veerkrachtig
  • Natuurlijk en milieuvriendelijke stoffen
  • Naadloos te leggen
  • Grote diversiteit aan kleuren
  • Slijtvast, taai, vuilbestendig en duurzaam
  • UV bestendig

Hoogwaardige vloerbedekking

De LiquidDesign vloer is de ideale vloerafwerking voor scholen, ziekenhuizen, buurthuizen en kantines, maar ook voor winkels, woningen of hotels. Voor grotere projecten is LiquidDesign in de toekomst in iedere gewenste kleur te produceren. Met een aangepaste samenstelling en lak is het in een stroevere uitvoering ook prima geschikt als sportvloer voor gymzalen.

Sterk in wonen levert, monteert en werkt LiquidDesign vloeren af in heel Overijssel. Veel vloeren worden geleverd in Enschede, Hengelo, Borne, Delden, Almelo, Oldenzaal, Vriezenveen, Rijssen, Zwolle en andere plaatsen in Overijssel. Neem snel contact op met Sterk in wonen en laat u vrijblijvend informeren.

 

DE SERVICE VAN STERK IN

  • Gratis inmeten
  • Thuisadvies op maat
  • Mogelijkheid tot volledig ontzorgen
Neem contact met het Sterk in team op via e-mail: info@sterkinwonen.nl of telefoon 074-3030270