LiquidDesign vloeren

LiquidDesign een innovatieve vloer bij Sterk in wonen

Een LiquidDesigns vloer is een aantrekkelijke nieuwe vloer voor woningen en bedrijfspanden. Deze vloer is duidelijk anders dan de standaard gietvloer.

Verrijking assortiment

Twee jaar geleden introduceerde forbo BetonDesign. Een innovatief Eurocol-product met fraaie betonlook voor vloer en wand. In korte tijd is deze vloer enorm populair geworden. Dat komt doordat deze vloer zich onderscheidt dankzij de natuurlijke uitstraling.

Natuurlijk product

Kurk, lijnolie en een biopolymeerbindmiddel zijn de belangrijkste componenten van LiquidDesign, waaraan het zijn natuurlijke look & feel en mooie uitstraling te danken heeft. Deze natuurlijke grondstoffen zijn bovendien hernieuwbaar en daarmee  milieuvriendelijk.

Hoogwaardige vloerbedekking

De LiquidDesign vloer is de ideale vloerafwerking voor scholen, ziekenhuizen, buurthuizen en kantines, maar ook voor winkels, woningen of hotels. Voor grotere projecten is LiquidDesign in de toekomst in iedere gewenste kleur te produceren. Met een aangepaste samenstelling en lak is het in een stroevere uitvoering ook prima geschikt als sportvloer voor gymzalen.

Voordelen

Naast de fraaie natuurlijke uitstraling van LiquidDesign, zien architecten en projectinrichters ook andere voordelen. ‘Sommige beursbezoekers waren bij het bekijken van de monsters verrast dat LiquidDesign een gietproduct is.

Hierdoor heb je geen (las)naden in het werk en het resultaat is richtingloos. Ook heb je geen banenplan en snijverlies, zoals bij vloerbedekking op de rol.

De vloer voelt comfortabel en relatief zacht aan, is geluiddempend en krasbestendig.

LiquidDesign bevat geen weekmakers, is emissiearm, duurzaam en slijtvast.

 

DE SERVICE VAN STERK IN

  • Gratis inmeten
  • Thuisadvies op maat
  • Mogelijkheid tot volledig ontzorgen

Neem contact met het Sterk in team op via e-mail: info@sterkinwonen.nl of telefoon 074-3030270